DMR

Digital Mobile Radio (DMR ) je cjenovno pristupačna digitalna komunikacijska platforma koja pruža učinkovite operativne prednosti za sve korisnike kritičnih komunikacija. Samo DMR proizvodi koji su razvijeni tako da u potpunosti odgovaraju standardu DMR Asocijacije mogu jamčiti potpunu interoperabilnost sa drugim proizvođačima. Na taj način su omogućena standardizirana rješenja koja ne isključuju i druge proizvođače, što u konačnici znatno smanjuje cijenu investicije (CAPEX).

VIŠE

DMR sustavi pružaju sigurnu privatnu i vrlo pouzdanu komunikacijsku mrežu, koja odgovara standardima kritičnih komunikacija. Tait DMR rješenje koristi centraliziranu arhitekturu sačinjenu od umreženih čvorova. Rezultat je jedinstveni nadzor i upravljanje, sigurnost baza podataka je povećana, a promet potreban za međusobne sinkronizacije znatno umanjen, te je vrlo mala podatkovna propusnost dovoljna za rad.

VIŠE

Antene i oprema

Kvalitetne i odgovarajuće antene osiguravaju ispravno funkcioniranje i maksimalnu iskoristivost mobilnih uređaja i baznih stanica. U ponudi imamo provjerene proizvođače sa dugogodišnjim iskustvom. Originalna dodatna oprema unaprjeđuje funkcionalnosti i znatno olakšava korištenje Vaših uređaja. Sva dodatna oprema u ponudi je certificirana od proizvođača uređaja za koji je namijenjena.

Podatkovne aplikacije

Na temelju višegodišnjih iskustava možemo Vam ponuditi projektiranje i izradu software rješenja za govorne i podatkovne komunikacije na Vašim postojećim mrežama. Bez obzira da li je riječ o širokopojasnim ili uskopojasnim mrežama, tehnologije i protokoli koje koristimo za prijenose podataka uvijek iskorištavaju raspoloživi bandwidth na najbolji mogući način. Korisničko sučelje i kritične funkcionalnosti pri tome ostaju uvijek iste i raspoložive. Rješenja koja nudimo uključuju i govorne komunikacije (VoIP) i podatkovne komunikacije poput AVL lociranja na GIS kartama.