Radio mreže

Trenutno najnapredniji i najrašireniji standard za digitalne radiokomunikacijske mreže Europskog telekomunikacijskog standardizacijskog instituta ETSI (European Telecommunications Standards Institute). TETRA je otvoreni standard, i iako je u početku bila zamišljena kao europski, koristi se u cijelome svijetu, pa čak i u Sjevernoj Americi, gdje su prije par godina promijenjeni propisi US FCC kako bi se mogla koristiti. Zbog masovnog korištenja TETRA je postala pouzdan i dobro razrađen standard, a uređaji i infrastruktura dostupni i pouzdani.

VIŠE

Digital Mobile Radio (DMR ) je cjenovno pristupačna digitalna komunikacijska platforma koja pruža učinkovite operativne prednosti za sve korisnike kritičnih komunikacija. Samo DMR proizvodi koji su razvijeni tako da u potpunosti odgovaraju standardu DMR Asocijacije mogu jamčiti potpunu interoperabilnost sa drugim proizvođačima. Na taj način su omogućena standardizirana rješenja koja ne isključuju i druge proizvođače, što u konačnici znatno smanjuje cijenu investicije (CAPEX).

VIŠE

SCADA, telemetrija i podatkovna povezivost

Potrebna Vam je pouzdana i maksimalno raspoloživa širokopojasna povezivost u pokretu? Ili želite povezivost na lokacijama koje nisu stalne, pa tražite rješenje koje će raditi u svim uvjetima? Goodmill w24e mobilni višekanalni router omogućuje pouzdanu brzu i sigurnu širokopojasni podatkovnu vezu prema Vašim mobilnim timovima na način da može zadovoljiti sve trenutne i buduće zahtjeve širokopojasne podatkovne povezivosti.

Kontrola putnih dokumenata

SCHENGEN BORDERS CODE definira ključna pravila kod osiguravanja granica i graničnih prijelaza, u cilju učinkovitog funkcioniranja prijelaza granica, osiguravanja legitimnih ulazaka u EU i provjere ulaznih dozvola i viza.

Zadovoljavanje tako strogih pravila uvjetuje korištenje inteligentnih sustava baziranih na najmodernijim tehnologijama.

Rješenja koja imamo u ponudi bazirana su na tzv. troslojnom sustavu (three-layer system). Takav dizajn nastao je na temelju dudgogodišnjih iskustava i to na način da odgovara međunarodnim standardima, programima i smjernicama kao što je navedeni Schengen Borders Code.

Troslojni sustav rješenja čini tehničku osnovu za dimenzioniranje svih sustava prema definiranim zahtjevima, i za omogućavanje standardiziranih graničnih postupaka na državnim graničnim prijelazima. Softverski i hardverski sustavi napravljeni su kao modularne komponente, što omogućuje najvišu razinu fleksibilnosti prilikom izvođenja projekata, omogućavanja bubućih nadogradnji i proširenja do kojih može doći zbog tehničkih preinaka ili promjene samih procedura provjera. Troslojni sustav definira podatke i aplikacije u hijerarhijski format, te tako omogućuje upravljanje na središnjem sustavu.

Saastoji se od Globalne razine, Lokalne razine i Front-end razine. Pojednostavljeno rečeno Globalnu razinu čini središnji informacijski sustav, Lokalnu razinu svi potrebni sustavi za upravljanje na graničnim prijelazima, aerodromima, lukama i sl, a Front-end level aplikacije i uređaji koji se koriste za samu provjeru.

Border security

Projektiranje i instalacija kompleksnih kopnenih i morskih sustava za zaštitu granice koristeći različite tipove senzora, radara, video nadzora i druge prateće opreme renomiranih svjetskih proizvođača.