MAGUS komunikacije

Tvrtka MAGUS komunikacije je specijalizirana tvrtka za cjelovita rješenja korisnicima na području radio komunikacija te različitih tehničkih tehničkih rješenja za zaštitu i sigurnost objekata i prostora putem senzora, kamera i ostale opreme za zaštitu i sigurnost za sve korisnike.

Što nudimo

Pokrivamo područje i Radio komunikacijska rješenja za javnu sigurnost i obranu, javni prijevoz , rješenja za zračne luke , rješenja za tvrtke koje se bave proizvodnjom i distribucijom nafte i plina, tvrtke koje se bave proizvodnjom i distribucijom električne energije, rješenja za morske i riječne luke , nacionalne parkove i sve ostale potencijalne korisnike radio komunikacijskih uređaja.

Na ovom području smo u mogućnosti ponuditi cjelovita rješenja od radio planiranja, do isporuke potrebne infrastrukture te instalacije i montaže do puštanja u rad te smo u mogućnosti ponuditi radio terminale i dodatnu opremu za njih .

Između ostalih partnera i dobavljača sa zadovoljstvom ističemo da smo ovlašteni predstavnik i distributer jednog od najvećih svjetskih proizvođača takve opreme Airbus Defence and Space za područje Republike Hrvatske , Slovenije i Bosne i Hercegovine. / POGLEDAJTE RJEŠENJA 

Vizija

Biti jedna od vodećih tvrtki u regiji u projektiranju i implementaciji i održavanju cjelovitih telekomunikacijskih rješenja za svakog individualnog korisnika, a koja je prepoznatljiva po tome što osigurava lokalno i brzo riješenje svakog izazova koji se pojavi.

Naše prednosti

U mogućnosti smo ponuditi lokalnu podršku i servis terminala i ostale opreme u Republici Hrvatskoj, isto tako u mogućnosti smo ponuditi individualni razvoj aplikacija i potrebnog softwer-a za svakog korisnika prema potrebi što nas u oba slučaja izdvaja od ostalih proizvođača takve opreme u Republici Hrvatskoj, te isto tako u Republici Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

Misija

Biti konstanto i u skladu sa najnovijim tehnološkim rješenjima te o istima savjetovati naše korisnike kako mogu kroz tehnologiju stvarati unapređenje poslovanja, dodane vrijednosti  i ukupnog uspjeha.

Stvarati opcije za uštede i nove dodatne poslovne vrijednosti za korisnike kroz lokalni servis, razvoj specifičnog softwer-a te kroz lokalnu podršku i savjetovanje.

Poticati izvrsnost i fleksibilnost za specifičnim potrebama korisnika i razvijati suradnju temeljenu na dugoročnom zadovoljstvu te isto tako osigurati visoku razinu znanja, profesionalnosti unutar tvrtke, uz konstantno usavršavanje i edukaciju.

Stvarati kreativnu, partnersku i stimulativnu radno sredinu koje će zaposlenicima omogućiti razvoj osobnih i profesionalnih ambicija .